Thuis ProductenZuurstofcompressor

2500nm3/h-het Vergelden Druk van de de Compressorlossing van Olie de Vrije O2 5 Bar

2500nm3/h-het Vergelden Druk van de de Compressorlossing van Olie de Vrije O2 5 Bar

  • 2500nm3 / H Reciprocating Oil Free O2 Compressor Discharge Pressure 5 Bar
  • 2500nm3 / H Reciprocating Oil Free O2 Compressor Discharge Pressure 5 Bar
  • 2500nm3 / H Reciprocating Oil Free O2 Compressor Discharge Pressure 5 Bar
  • 2500nm3 / H Reciprocating Oil Free O2 Compressor Discharge Pressure 5 Bar
 • 2500nm3 / H Reciprocating Oil Free O2 Compressor Discharge Pressure 5 Bar

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: Hangzhou, China
  Merknaam: Tailian
  Certificering: ISO,CE
  Modelnummer: Tl-2500

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1 pc
  Prijs: negotiation
  Verpakking Details: Houten kist
  Levertijd: 6 maand na betaling
  Betalingscondities: L / C, T / T
  Levering vermogen: 10 PC's per maand
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Stroom: 2500Nm3/h Type: het vergelden
  Inhamdruk: 0,1 bars afzetdruk: 5 bar
  De inham verleidt.: 35℃ Snelheid: 593r/min
  Motor: 250kw spanning: 380V

   

  2500nm3/h-het Vergelden Druk van de de Compressorlossing van Olie de Vrije O2 5 Bar

   

  1.description

   

  Een vergeldende compressor of de zuigercompressor zijn een positief-verplaatsingscompressor die het gebruik door een trapas pistonsdriven om gassen bij hoge druk te leveren. Het opnamegas gaat de zuigingsverzamelleiding in, dan stroomt in de compressiecilinder waar het door een zuiger in een vergeldende motie via een trapas wordt gedreven samengeperst die wordt, en dan gelost. De toepassingen omvatten olieraffinaderijen, aardgasleidingen, chemische installaties, de installaties van de aardgasverwerking en koelingsinstallaties. Één specialiteittoepassing is het blazen van plastic die flessen van polyethyleenterephthalate (HUISDIER) worden gemaakt.

  In de Ionische vloeibare zuigercompressor werden vele verbindingen en lagers verwijderd in het ontwerp aangezien de Ionische vloeistof zich niet met het gas mengt. De levensduur is ongeveer 10 keer langer dan een regelmatige diafragmacompressor met verminderd onderhoud tijdens gebruik, energiekosten langs zo veel zoals 20% wordt verminderd. De warmtewisselaars die in een normale zuigercompressor worden gebruikt worden verwijderd aangezien de hitte in de cilinder zelf wordt verwijderd waar het wordt geproduceerd. Bijna wordt 100% van de energie die in het proces gaan met weinig die energie gebruikt als weigeringshitte wordt verspild.

   

  2.use

   

  De vergeldende die zuigers van het compressorengebruik door een trapas worden gedreven. Zij kunnen of stationair of draagbaar zijn, kunnen enig of multi-opgevoerd zijn, en kunnen door elektrische motoren of interne verbrandingsmotoren worden gedreven. De kleine vergeldende compressoren van 5 tot 30 paardekracht (hp) zijn algemeen - gezien in automobieltoepassingen en zijn typisch voor intermitterende plicht. De grotere vergeldende compressoren goed meer dan 1.000 PK (750 kW) worden algemeen gevonden in grote industriële en aardolietoepassingen. De lossingsdruk kan zich van lage druk aan zeer hoge druk (MPa psi of 180 van >18000) uitstrekken. In bepaalde toepassingen, zoals luchtcompressie, zijn naar verluidt de meertrappige dubbelwerkende compressoren de meest efficiënte beschikbare compressoren, en zijn typisch groter, en duurder dan vergelijkbare roterende eenheden. Een ander type van vergeldende die compressor, in automobieldie gewoonlijkcabinelucht conditioningsystems wordt aangewend, is de compressor van de swashplaat, die de gebruikszuigers door een swashplaat worden bewogen opzetten op een schacht (zie aszuigerpomp).

  Het huishouden, de huisworkshop, en de kleinere compressoren van de baanplaats vergelden typisch compressoren 1 ½ PK of minder met een ontvangerstank in bijlage.

   

   

  3.application

   

  De gascompressoren worden gebruikt in diverse toepassingen waar of de hogere druk of de lagere volumes van gas nodig zijn:

  • In pijpleidingsvervoer van gezuiverd aardgas van de productieplaats aan de consument die, wordt een compressor door een gasturbine gedreven door gas van brandstof wordt voorzien van de pijpleiding wordt afgetapt. Aldus, is geen externe krachtbron noodzakelijk.
  • De aardolieraffinaderijen, de installaties van de aardgasverwerking, de petrochemische en chemische installaties, en de gelijkaardige grote bedrijven vereisen samenpersend voor tussenpersoon en eindproductgassen.
  • De koeling en het airconditionermateriaal gebruiken compressoren om hitte in koelmiddelencycli (zie damp-compressie koeling) te bewegen.
  • De systemen van de gasturbine persen de lucht van de opnameverbranding samen.
  • Het klein-volume zuiverde of vervaardigde gassen vereist compressie om hoge drukcilinders voor medisch, lassend, en ander gebruik te vullen.
  • Diverse industrieel, de productie, en de de bouwprocessen vereist samengeperste lucht om pneumatische hulpmiddelen aan te drijven.
  • In de productie en het slagafgietsel van HUISDIEREN plastic flessen en containers.
  • Sommige vliegtuigen vereisen compressoren om cabineonder druk zetten bij hoogte te handhaven.
  • Sommige die soorten straal motor-zulke als turbojets en omloopmotor-kompres de lucht voor brandstofverbranding wordt vereist. De de turbinesmacht van de straalmotor de compressor van de verbrandingslucht.
  • In Vrij duiken, hyperbaric zuurstoftherapie, en andere apparaten van de het levenssteun, zetten de compressoren ademhalingsgas in kleine volumecontainers, zoals het duiken cilinders.
  • In oppervlakte geleverde duik, levert een luchtcompressor vaak lage druklucht (10 tot 20 bar) voor ademhaling.
  • De onderzeeërs gebruiken compressoren om lucht voor later gebruik op te slaan in het verplaatsen van water van drijfvermogenkamers om diepte aan te passen.
  • De turbocompressoren en de compressoren zijn compressoren die interne verbrandingsmotorprestaties door de massastroom van lucht binnen de cilinder te verhogen verhogen, zodat kan de motor meer brandstof branden en vandaar meer macht veroorzaken.
  • Het spoor en de zware wegvervoervoertuigen gebruiken samengeperste lucht om spoorvoertuig of wegvoertuig rem-en verschillende andere systemen (deuren, ruitewissers, motor, versnellingsbakcontrole, enz.) in werking te stellen.
  • De benzinestations en de autoreparatiewerkplaatsen gebruiken samengeperste lucht om pneumatische banden en machts pneumatische hulpmiddelen te vullen.
  • Brandzuigers en de warmtepompen er bestaan aan hittelucht of andere gassen, en het samenpersen van het gas is slechts een middel daarvoor.
  • De roterende kwabcompressoren worden vaak gebruikt om lucht in het pneumatische vervoeren lijnen voor poeder of vaste lichamen te verstrekken. Bereikte de druk kan zich van 0,5 tot 2 bar g. uitstrekken.

   

  voorwaarde nieuw
  stroom 2500nm3/h
  inhamdruk 0,1 bars
  afzetdruk 5 bar
  de inham verleidt. 35℃
  componenten O2 93% AR 5% N2 2%
  structuur verticale twee-kolom secundaire compressie
  snelheid 593r/min

   

  2500nm3/h-het Vergelden Druk van de de Compressorlossing van Olie de Vrije O2 5 Bar

  Contactgegevens
  HANG ZHOU TAI LIAN CRYOGENIC EQUIPMENT CO., LTD.

  Contactpersoon: Mr. Yao junming

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten