Thuis ProductenCryogene Vloeibare Pomp

500m3/h 1600kg 530mm Drijvende krachtdiameter 95 Pomp Hoofd Centrifugaalpomp

500m3/h 1600kg 530mm Drijvende krachtdiameter 95 Pomp Hoofd Centrifugaalpomp

  • 500m3/h 1600kg 530mm Impeller Diameter 95 Pump Head Centrifugal Pump
  • 500m3/h 1600kg 530mm Impeller Diameter 95 Pump Head Centrifugal Pump
 • 500m3/h 1600kg 530mm Impeller Diameter 95 Pump Head Centrifugal Pump

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: Hangzhou, China
  Merknaam: Tailian
  Certificering: CE

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1 set
  Prijs: negotiation
  Verpakking Details: Houten kist
  Levertijd: 2 maand na betaling
  Betalingscondities: L / C, T / T
  Levering vermogen: 100 reeks per maand
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Voorwaarde: Nieuwe Stroom: 500m3/h
  Hoofd: 95M Schachtmacht: 184kw
  Efficiëntie: 70% Gewicht: 1600kg
  NPSHR: 4.2M Snelheid: 1480rpm

  500m3/h 1600kg 530mm Drijvende krachtdiameter 95 Pomp Hoofd Centrifugaalpomp

   

  1.description

   

   

  Een pomp is een apparaat dat vloeistoffen (vloeistoffen of gassen), of soms dunne modder, door mechanische actie beweegt. De pompen kunnen in drie belangrijke groepen volgens de methode worden geclassificeerd die zij hebben gebruikt om de vloeistof te bewegen: directe lift, verplaatsing, en ernstpompen.

  De pompen werken door één of ander of roterend mechanisme die (typisch vergelden), en verbruiken energie om het mechanische werk uit te voeren die de vloeistof bewegen. De pompen werken via vele energiebronnen, met inbegrip van handverrichting, elektriciteit, motoren, of de windenergie, komt in vele grootte, uit microscopisch voor gebruik in medische toepassingen aan grote industriële pompen.

  De mechanische pompen dienen in een brede waaier van toepassingen zoals het pompen van water van putten, aquarium het filtreren, het pondfiltering en verluchting, in de auto-industrie voor waterkoeling en brandstofinjectie, in de energieindustrie voor het pompen van oiland aardgas of voor werkende koeltorens. In de medische industrie, worden de pompen gebruikt voor biochemische processen in het ontwikkelen van en de productie van geneeskunde, en als kunstmatige vervangingen voor lichaamsdelen, in het bijzonder de kunstmatige heartand penile prothese.

  Wanneer een omhulsel slechts één draaiende drijvende kracht bevat, wordt het genoemd een pomp in één stadium. Wanneer een omhulsel twee of meer draaiende drijvende kracht bevat, wordt het genoemd een dubbele of meertrappige pomp.

  In biologie, hebben vele verschillende types van chemische en biomechanische pompen geëvolueerd; biomimicry soms wordt gebruikt in het ontwikkelen van nieuwe types van mechanische pompen.

   

   

  2.type

   

  Deze pompen bewegen vloeistof gebruikend een roterend mechanisme dat tot een vacuüm leidt dat vangt en in de vloeistof trekt.

  Voordelen: De roterende pompen zijn zeer efficiënt omdat zij hoogst kleverige vloeistoffen met hogere stroomtarieven kunnen behandelen aangezien de viscositeit stijgt.

  Nadelen: De aard van de pomp vereist zeer dichte ontruiming tussen de roterende pomp en de buitenrand, die het maken bij een langzame, regelmatige snelheid roteren. Als de roterende pompen bij hoge snelheden in werking worden gesteld, veroorzaken de vloeistoffen erosie, die uiteindelijk vergrote ontruiming veroorzaakt de vloeistof waarkan overgaan door, wat efficiency vermindert.

  De roterende positieve verplaatsingspompen vallen in drie belangrijke types:

  • Toestelpompen – een eenvoudig type van roterende pomp waar de vloeistof tussen twee toestellen wordt geduwd
  • Schroefpompen – de vorm van internals van deze pomp is gewoonlijk twee schroeven tegen elkaar draaiend om de vloeistof te pompen
  • Roterende vinpompen – gelijkend op rol hebben de compressoren, deze een cilindrische die rotor in een zo ook gevormde huisvesting wordt ingepakt. Als rotorbanen, sluiten de vinnen vloeistof tussen de rotor en het omhulsel, tekening de op vloeistof door de pomp.
   
  Eenvoudige handpomp
   
  Antieke „waterkruik“ pomp (c. 1924) op de Gekleurde School in Alapaha, Georgië, de V.S.
  Hoofdartikel: Vergeldende pomp

  De vergeldende pompen bewegen de vloeistof gebruikend één of meerdere oscillerende zuigers, duikers, of membranen (diafragma's), terwijl de kleppen vloeibare motie tot de gewenste richting beperken. Opdat de zuiging plaatsvindt, moet de pomp de duiker in een uitgaande motie eerst trekken om druk in de kamer te verminderen. Zodra de duiker terug duwt, zal het de drukkamer verhogen en de binnenkomende druk van de duiker zal dan de uitlaatklep openen en zal de vloeistof van de leveringspijp bij een hoge snelheid vrijgeven.

  De pompen in deze categorie strekken zich van simplex, met één cilinder uit, aan in sommige gevallen vierling (vier) cilinders, of meer. Vele ver*gelden-typepompen zijn duplex (twee) of triplex (drie) cilinder. Zij kunnen of enkelwerkend en, of dubbelwerkend met zuiging tijdens één richting van zuigermotie lossing op andere met zuiging en lossing in beide richtingen zijn. De pompen kunnen een riem manueel, door lucht of stoom, of door worden aangedreven door een motor wordt gedreven die. Dit type van pomp werd gebruikt uitgebreid in negentiende eeuw-in de vroege dagen van stoom aandrijving-als het waterpompen van het boilervoer. Dienen de nu vergeldende kleverige vloeistoffen van de pompen typisch pomp hoogst zoals concrete en zware oliën, en in speciale toepassingen die zwakstroomtarieven tegen hoge weerstand eisen. De vergeldende handpompen werden wijd gebruikt aan pompwater van putten. De gemeenschappelijke fietspompen en de voetpompen voor inflatie gebruiken het vergelden actie.

  Deze positieve verplaatsingspompen hebben een uitbreidende holte aan de zuigingskant en een het verminderen holte aan de lossingskant. De vloeibare stromen in de pompen als holte aan de zuigingskant breidt zich en de vloeibare stromen uit de lossing als holteinstortingen uit. Het volume is constant gezien elke cyclus van verrichting en de volumetrische efficiency van de pomp kan door routineonderhoud en inspectie van zijn kleppen worden bereikt.

  De typische vergeldende pompen zijn:

  • Duikerspompen – een vergeldende duiker duwt de vloeistof door één of twee open die kleppen, door zuiging op de terugweg worden gesloten.
  • Diafragmapompen – gelijkend op duikerspompen, waar de duiker hydraulische olie onder druk zet die wordt gebruikt om een diafragma in de pompende cilinder te buigen. De diafragmakleppen worden gebruikt om gevaarlijke en giftige vloeistoffen te pompen.
  • De verplaatsingspompen van zuigerpompen – gewoonlijk eenvoudige apparaten om kleine hoeveelheden vloeistof of gel manueel te pompen. De gemeenschappelijke automaat van de handzeep is zulk een pomp.
  • Radiale zuigerpompen - een vorm van hydraulische pomp waar de zuigers zich in een radiale richting uitbreiden.

   

   

  voorwaarde nieuw
  capaciteit 500m3/h
  hoofd 95m
  schachtmacht 184kw
  gewicht 1600kg
  snelheid 1480rpm
  efficiency 70%
  NPSHR 4.2M

   

  500m3/h 1600kg 530mm Drijvende krachtdiameter 95 Pomp Hoofd Centrifugaalpomp

  Contactgegevens
  HANG ZHOU TAI LIAN CRYOGENIC EQUIPMENT CO., LTD.

  Contactpersoon: Mr. Yao junming

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten