Thuis ProductenCryogene Vloeibare Pomp

3SY55-16.8/1.4 olie Middelgrote API Standaard16.8m3/h 1,4 mpa Werkdrukpomp

3SY55-16.8/1.4 olie Middelgrote API Standaard16.8m3/h 1,4 mpa Werkdrukpomp

  • 3SY55-16.8/1.4 Oil Medium API Standard 16.8m3/h 1.4 mpa Working Pressure Pump
  • 3SY55-16.8/1.4 Oil Medium API Standard 16.8m3/h 1.4 mpa Working Pressure Pump
 • 3SY55-16.8/1.4 Oil Medium API Standard 16.8m3/h 1.4 mpa Working Pressure Pump

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: Hangzhou, China
  Merknaam: Tailian
  Certificering: CE

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1 set
  Prijs: negotiation
  Verpakking Details: Houten kist
  Levertijd: 2 maand na betaling
  Betalingscondities: L / C, T / T
  Levering vermogen: 100 reeks per maand
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Stroom: 16.8m3/h Werkdruk: 1.4 Mpa
  model: 3SY55-16.8/1.4 Duikersdiameter: 85mm
  Reis: 90mm Snelheid: 203 t/min
  Motormacht: 11Kw Voorwaarde: Nieuwe

   

  3SY55-16.8/1.4 olie Middelgrote API Standaard16.8m3/h 1.4Working Drukpomp

   

   

  1.description

   

   

  Een pomp is een apparaat dat vloeistoffen (vloeistoffen of gassen), of soms dunne modder, door mechanische actie beweegt. De pompen kunnen in drie belangrijke groepen volgens de methode worden geclassificeerd die zij hebben gebruikt om de vloeistof te bewegen: directe lift, verplaatsing, en ernstpompen.

  De pompen werken door één of ander of roterend mechanisme die (typisch vergelden), en verbruiken energie om het mechanische werk uit te voeren die de vloeistof bewegen. De pompen werken via vele energiebronnen, met inbegrip van handverrichting, elektriciteit, motoren, of de windenergie, komt in vele grootte, uit microscopisch voor gebruik in medische toepassingen aan grote industriële pompen.

  De mechanische pompen dienen in een brede waaier van toepassingen zoals het pompen van water van putten, aquarium het filtreren, het pondfiltering en verluchting, in de auto-industrie voor waterkoeling en brandstofinjectie, in de energieindustrie voor het pompen van oiland aardgas of voor werkende koeltorens. In de medische industrie, worden de pompen gebruikt voor biochemische processen in het ontwikkelen van en de productie van geneeskunde, en als kunstmatige vervangingen voor lichaamsdelen, in het bijzonder de kunstmatige heartand penile prothese.

  Wanneer een omhulsel slechts één draaiende drijvende kracht bevat, wordt het genoemd een pomp in één stadium. Wanneer een omhulsel twee of meer draaiende drijvende kracht bevat, wordt het genoemd een dubbele of meertrappige pomp.

  In biologie, hebben vele verschillende types van chemische en biomechanische pompen geëvolueerd; biomimicry soms wordt gebruikt in het ontwikkelen van nieuwe types van mechanische pompen.

   

   

  2.type

   

  Positieve verplaatsingspompen

   
  Internals van de kwabpomp

  Een positieve verplaatsingspomp maakt een vloeibare beweging door een vast bedrag op te sluiten en (het verplaatsen) dat opgesloten volume te dwingen in de lossingspijp.

  Sommige positieve verplaatsingspompen gebruiken een uitbreidende holte aan de zuigingskant en een het verminderen holte aan de lossingskant. De vloeibare stromen in de pomp als holte aan de zuigingskant breidt zich en de vloeibare stromen uit de lossing als holteinstortingen uit. Het volume is constant door elke cyclus van verrichting.

  De het positieve gedrag en veiligheid van de verplaatsingspomp

  De positieve verplaatsingspompen, in tegenstelling tot centrifugaal of roto-dynamic pompen, kunnen theoretisch dezelfde stroom bij een bepaalde snelheid (t/min) veroorzaken geen kwestie wat de lossingsdruk. Aldus, zijn de positieve verplaatsingspompen constante stroommachines. Nochtans, verhindert een lichte verhoging van interne lekkage als drukverhogingen een echt constant stroomtarief.

  Een positieve verplaatsingspomp moet niet tegen een gesloten klep aan de lossingskant van de pomp werken, omdat het geen afsluitingshoofd zoals centrifugaalpompen heeft. Een positieve verplaatsingspomp die tegen een gesloten uitlaatklep werken blijft stroom veroorzaken en de druk in de verhogingen van de lossingslijn tot de lijnuitbarstingen, de pomp is streng beschadigd, of allebei.

  Een hulp of veiligheidsklep aan de lossingskant van de positieve verplaatsingspomp is daarom noodzakelijk. De afblaasklep kan intern of extern zijn. De pompfabrikant heeft normaal de optie om interne hulp of veiligheidskleppen te leveren. De interne klep wordt gewoonlijk gebruikt slechts als voorzorgsmaatregel inzake veiligheid. Een externe afblaasklep in de lossingslijn, met een terugkeerlijn terug naar de van de zuigingslijn of levering tank verstrekt verhoogde veiligheid.

  Positieve verplaatsingstypes

  Een positieve die verplaatsingspomp kan verder volgens het mechanisme worden geclassificeerd wordt gebruikt om de vloeistof te bewegen:

   

   

  voorwaarde nieuw
  model 3SY55-16.8/1.4
  middel olie
  stroom 16.8m3/h
  werkdruk 1.4mpa
  snelheid 203 t/min
  motormacht 11kw
  voorwaarde nieuw

   

  3SY55-16.8/1.4 olie Middelgrote API Standaard16.8m3/h 1,4 mpa Werkdrukpomp

  Contactgegevens
  HANG ZHOU TAI LIAN CRYOGENIC EQUIPMENT CO., LTD.

  Contactpersoon: Mr. Yao junming

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten