Thuis Productende installatie van de waterstofgeneratie

De steunbalk zette 99.999% 1800m3/h-de Installatie van de Waterstofgeneratie in Elektrische centrale op

De steunbalk zette 99.999% 1800m3/h-de Installatie van de Waterstofgeneratie in Elektrische centrale op

  • Skid Mounted 99.999% 1800m3/h Hydrogen Generation Plant In Power Plant
  • Skid Mounted 99.999% 1800m3/h Hydrogen Generation Plant In Power Plant
 • Skid Mounted 99.999% 1800m3/h Hydrogen Generation Plant In Power Plant

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Certificering: ISO9001;2008

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1 set
  Verpakking Details: Ingepakt in standaard de uitvoerverpakking
  Levertijd: 60Working de dagen na ontvingen Uw Betaling
  Levering vermogen: 100sets per maand
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Toepassing: industrie Zuiverheid: 99.999%
  Functie: Lang levensduur laag energieverbruik Type: Waterstof
  H2 output: 1800m3/h

  99,999% zuiverheid 1800m3 / h waterstofgeneratie-installatie

  specificaties:

  Ongezuiverd water (zuiver water) wordt geleverd aan watertank. Het gaat door de klep via de pijp en wordt door een aanvullende pomp naar de H2- en O2-toren geleid. Vervolgens gaat het door de H2- en O2-afscheider in het onderste deel van de pijp en door de alkalische vloeistofrecyclagepomp, de alkalische vloeistoffilter naar de elektrolyseertank. H2 en H2 worden verkregen door elektrolyse. O2 en H2 door buis naar alkalivloeistof voor koeling en H2 en O2-afscheider uitgebreide koeling en wassen van de kolom (H2 moet verder worden gekoeld). Vocht wordt gescheiden door water-gasafscheider en gaat door waterafvoer om te worden afgevoerd. O2 tot en met O2-buis gaat naar afstelbuis die moet worden afgeleverd. Volgens de eis van de klant om te worden geventileerd of opgeslagen. H2 uit H2 uitgebreide kolom en geleverd na aanpassing.

  Koelwater van het systeem is voornamelijk leveringen elektrolyseur, silicium gelijkrichter straf, en voor waterafdichtingsdoeleinden voor de tank.

  Instrumentluchtbron levert afzonderlijk voeding voor primair instrument en kleppen in frame I van elektrolyse-apparatuur (pneumatische membraanafstelklep, primaire instrumentklep in H2-zuiveringsapparatuur).

  4.2 Technologieproces voor elektrolyse apparatuur:

  4.2.1 H2- en O2-systeem:

  Zuiver water in de elektrolysebak wordt ontleed onder gelijkstroomwerking. In de kathode en anodeplaten in de cabine worden H2 en O2 afzonderlijk gecreëerd, die uit de twee polen in de elektrolysebak in de cabine stromen met alkalivloeistof.

  Via externe leidingen gaan ze samen en komen ze in een alkalische vloeistofafscheider. H2 en O2 in het midden van de afscheider (onder alkalisch vloeistofoppervlak) onder zwaartekracht, H2 (O2) en alkalivloeistof daalt afzonderlijk af om H2 (O2) te scheiden dat op het bovenste gedeelte van de afscheider wordt gekoeld en gewassen. H2, O2 verwijder de druppelvloeistof bovenop de afscheider en O2 wordt na aangepaste klep naar de atmosfeer ontlucht. H2 wordt verder gekoeld door een uitgebreide kolom om te worden verzadigd tot gas-waterafscheider voor verwijdering van druppelvloeistof. Het wordt aangepast door pneumatische klep aan Frame I.

  4.2.2 Alkali vloeistofrecycling systeem (alkali vloeistofrecycling)

  H1 en O2 uit elektrolysetank in alkalivloeistof onder zwaartekracht in separator scheiden ze in H2 en O2.IT wordt afgekoeld in onderste deel van separator. Ze (twee takken) stromen in een alkalische vloeistofrecyclagepomp. Pomp levert de energie voor het recyclen van alkalische vloeistoffen. We nemen een recyclingpomp om de stabiele werking van het hele systeem te garanderen. Alkalivloeistof gaat door filter dat de mechanische onzuiverheid door asbestdoek naar het onderste deel van de elektrolysebak verwijdert. Het gaat gelijkmatig door pijpen die naar elke elektrolysecabine worden verdeeld. Elektrolysevloeistof stroomt naar elke kleine cabine (tussen twee polen) van het onderste deel naar het bovenste deel dat moet worden geëlectrolyseerd, zodat het binnenste recyclingsysteem in elektrolysevloeistof wordt gevormd.

  4.2.3 Water aanvullend systeem:

  Ongezuiverd water wordt aangevuld met water aanvullende pomp naar uitgebreide kolom door wassector om H2 of O2 te wassen. De wassector is water met een gesloten structuur. Extra complementair water door overstromingspijp om onderste deel van afscheider met alkalische vloeistof naar alkalische vloeistof naar alkalische vloeistof recyclingsysteem te bereiken om het doel van aanvullend water te bereiken. De werking van de waterpomp wordt onderbroken. Het starten en stoppen wordt geregeld door het alkalische vloeistofoppervlak voor de scheiding van H2 en O2.

  4. 2.4 Koelwatertoevoersysteem

  Het is verdeeld in twee takken, één via een pneumatisch membraanafstelventiel in H2 (O2) alkalische vloeistofkoeler die recyclerende alkalivloeistof koelt om de werking van het systeem te controleren. doel en nog een afzonderlijk in de uitgebreide kolom H2 (O2) om de H2 (O2) te koelen.

  4.2.5 Stikstofsysteem

  Deze apparatuur heeft een stikstofvulopening, door een klep in een alkalische vloeistofconfluxpijp van H2 en O2-afscheider om het systeem te vullen met stikstof voor het uitblazen en gasdichtheid bij het starten.

  Opblazen en gasdichtheidstest wanneer het systeem voor het eerst start en na reparatie.

  Opblazen en gasdichtheidstest wanneer H2-tank voor het eerst start of na reparatie.

  4. 2.6 Drainagesysteem

  Drainageopening voor elektrolysetank, alkalifilter, alkalivloeistoftank en ruwwatertank, etc.

  4. 2.7 Alkalisch systeem (inlaatwater) voor H2-installatie

  H2-genererende apparatuur bestaat uit een elektrolysetank en frame I., alkalivloeistof nadat de filter is gevuld tot de elektrolysetank. Wanneer deze vol is, gaat alkalische vloeistof naar de H2 (O2) -afscheider. Het is geschikt om te beginnen.

  Ongezuiverd water wordt opgezogen met alkalische vloeistof. Het is geschikt wanneer het systeem wordt gewassen. 4.1.8 Alkalisch doseringssysteem

  Ongezuiverd water in alkalische tank wordt gerecycleerd door alkalipomp. Het gaat door alkalifilter, klep om naar alkalitank te worden geschakeld. Voeg tijdens het recyclen van ruw water regelmatig kaliumhydroxide toe, wat niet eenvoudig op te lossen is, zodat het doseren van alkali-recycling (externe recycling) wordt gevormd. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd wanneer de apparatuur start.

  4.3. Beschrijving van het besturingssysteem:

  4.3.1 , De leverancier zal PLC voor het waterstofproductiesysteem volledig automatisch laten werken. Die heeft automatische stop en automatische inspectie en controle. Elke fase heeft een waarschuwings-, vergrendelingsfunctie. Het heeft een knop voor automatisch niveau. Het heeft ook een handmatige bedieningsfunctie. Wanneer PLC een fout heeft, zorgt systeemhandbediening ervoor dat het systeem continu waterstof produceert.

  4.3.2 Besturingssysteemcircuit en parameterverzamelpunt voor waterstofproductie

  4.2.3. Drukregelsysteem

  Via druktransformator aan O2-afscheiderzijde wordt de druk gemeten en vertaald naar DC-signaal van 4 ~ 20 mA naar LC, in vergelijking met de ingestelde waarde en PID-berekening, en door elektrische schakelaar om terug te keren naar 0,02 ~ 0,1 MPa elektrisch signaal om te regelen het openen van een pneumatisch membraanventiel om de drukstabiliteit van het systeem te verkrijgen. Systeemdruk wordt ingesteld op het scherm mens-machine.

  4.2.4 Vloeistofniveau controlesysteem

  een. H2 separator niveau controle

  Tijdens het elektrolyseproces wordt ruw water continu verbruikt, zodat het waterniveau bij de O2-afscheider continu wordt verlaagd. Het moet dus worden aangevuld met een aanvullende waterpomp om te voldoen aan het waterverbruik.

  Vloeistofniveau wordt gemeten via drukverschiltransformator aan de H2-zijde die wordt vertaald naar standaard 4 ~ 20mA elektrisch signaal naar PLC ; Door vergelijking van ingestelde bovenste en onderste vloeistofniveaubeperkingen voor waarschuwing en vergrendeling om een ​​signaal te creëren voor het regelen van start en stop, en vergrendeling waarschuwing van de aanvullende pomp. Bovenste en onderste vloeistofniveaubeperkingen voor waarschuwing en vergrendeling kunnen worden ingesteld op het scherm mens-machine.

  b. Drukverschilregeling aan H2- en O2-zijde

  Dit systeem kan de drukbalans aan H2- en O2-zijde regelen. Drukverschil van gas- en vloeistoffasen wordt gemeten door drukverschiltransformatoren aan de zijde van de O2-afscheider en aan de zijde van de H2-afscheider. Twee 4 ~ 20mA gemeten signalen worden overgedragen naar PLC en via PID-berekening (P: proportie, I: integraal D: differentiaalcoëfficiënt (selecteerbaar) normale werking) Het bedrijfsresultaat wordt ingevoerd in elektrische omkeerinrichting naar 0,02 ~ 0,1 MPa elektrisch signaal om de opening van de pneumatische regelklep op de H2-uitlaatpijp om de drukbalans aan beide zijden te regelen.

  Controleschema procesdiagram:

  4.2.5 Tankverleiding controle systeem

  Werken verleiden. van elektrolyse tank is een belangrijke parameter voor de apparatuur. Het is goedgekeurd dat wanneer gasproductie, omgeving verleidt. en de hoeveelheid alkali is vast, de verleiding. van elektrolyse tank is in verhouding tot recycling alkali tempt. We zouden de recycling-alkali kunnen verleiden. om de verleiding van de tank te regelen. De verleiding. transformator is geïnstalleerd aan O2-afscheiderzijde en het uitgangssignaal wordt omgezet naar PLC, en wordt vergeleken met de ingestelde tankwaarde in PLC en wordt berekend door reactie-PID-werking. Vervolgens wordt het signaal overgebracht naar de elektrische omkeerinrichting om een ​​0,02 ~ 0,1 MPa-signaal te maken om de opening van de koelwaterpijp aan te passen om de recycling van alkali-vloeistof te beheersen. van H2-productiesysteem verleiden. contrl.

  4.2.6 Belangrijke parameter meetpunten van waterstofproductiesysteem

  Druk in het systeem

  O2 vloeistofniveau

  H2 vloeistofniveau

  Alkali verleiden.

  H2 en O2 verleiden. differentiaal

  O2-tank verleiden.

  H2 tank verleiden.

  Alkali vloeibare recyclingcapaciteit

  H2-gehalte in O2 uit elektrolysetank

  O2-gehalte in H2 uit de elektrolyse tank

  Rectificatie paneelstroom

  4.2.7 LCPLC-systeem

  PLC-structuur

  PLC is gerijpte technologie met stabiele werking van Duitse SIEMENS- of Japanse OMRON-producten. Het bestaat uit CPU, invoer- en uitvoermodule voor simulatie, voedingsmodule (E 2 PROM, scheidingstransformator), enz.

  Waterstofoutput: 1800m 3 / h

  werkdruk: 1.6Mpa

  Waterstofzuiverheid: ≥99.999%

  Vocht in productwaterstof:

  Dauwpunt ≤-70 ℃

  4.3 Nut en verbruik

  Krachtbron:

  Nee.

  macht

  Frequentie

  Spanning

  Fase

  Positie

  Opmerking

  1

  250KVA

  50hz

  13800v

  3 fases

  Transformator corrigeren

  2

  50kw

  50hz

  380v

  3-fase, 3 draden, geen nulleider, lijn-tot-lijn spanning is 220 Volt

  Controlepaneel

  3

  50hz

  220v

  Eenfase, lijn-tot-lijn spanning 220 volt.

  Geen neutrale draad

  Koelwater

  Vereiste: Druk: 0.3-0.4MPa Tempt.:≤32℃ Hardheid < 4 graden

  Voor elke uitrusting

  Nee.

  Consumptie

  uitrusting

  Opmerking

  1

  8 m 3 / uur

  Productie van H2 & zuiveren

  recycling

  2

  2 m 3 / uur

  Strafrecht corrigeren

  recycling

  3

  10 m 3 / uur

  Compressor

  recycling

  Rauw water

  Verbruik: 30L / h

  KOH-dosering voor elektrolysevloeistof.

  Kaliumhydroxide consumptie: 2000kg (bereid door verkoper met extra kosten)

  4.4. Instrument lucht

  Kwaliteit: oliegehalte < 5mg / m 3 Stof < 20μm Dauwpunt 10 ℃ lager dan omgevingstemperatuur. Met behulp van stikstof van koper

  Consumptie

  NEE.

  Consumptie

  Druk

  Voor

  Opmerking

  1

  3m 3 / uur

  0.6MPa

  H2 generatie

  Contactgegevens
  HANG ZHOU TAI LIAN CRYOGENIC EQUIPMENT CO., LTD.

  Contactpersoon: Mr. Yao junming

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Beste Producten
  Andere Producten