Thuis ProductenDe Vervangstukken van de zuurstofinstallatie

160L / Min Expander PN10DN250 van Tuobo van de Oliecapaciteit/PN6DN400-de Pijpdiameter van de Inhamafzet

160L / Min Expander PN10DN250 van Tuobo van de Oliecapaciteit/PN6DN400-de Pijpdiameter van de Inhamafzet

  • 160L / Min Oil Capacity Tuobo Expander PN10DN250 / PN6DN400 Inlet Outlet Pipe Diameter
  • 160L / Min Oil Capacity Tuobo Expander PN10DN250 / PN6DN400 Inlet Outlet Pipe Diameter
 • 160L / Min Oil Capacity Tuobo Expander PN10DN250 / PN6DN400 Inlet Outlet Pipe Diameter

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: Hangzhou, China
  Merknaam: Tailian
  Certificering: ISO,CE

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1 pc
  Prijs: negotiation
  Verpakking Details: Houten kist
  Levertijd: één maand na betaling
  Betalingscondities: L / C, T / T
  Levering vermogen: 100 stuks per maand
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  de druk van de expanderinham: 0.2MPa hulpinhamdruk: 0.6MPa
  hulpafzetdruk: 0.87mpa Schachtmacht: 43.5Kw
  Gewicht: 10000kg Koelwater: 16T/h

  160L / Min Expander PN10DN250 van Tuobo van de Oliecapaciteit/PN6DN400-de Pijpdiameter van de Inhamafzet

   

   

  1.description

   

  Een turboexpander, die ook als turbo-expander of uitbreidingsturbine wordt bedoeld, is een centrifugaal of axial-flow turbine, waardoor een hoge drukgas wordt uitgebreid om het werk te veroorzaken dat vaak wordt gebruikt om een compressor of een generator te drijven.

  Omdat het werk wordt gehaald uit het uitbreidende hoge drukgas, wordt de uitbreiding benaderd door een isentropic proces (d.w.z., constante entropyprocess), en het lagedrukuitlaatgas van de turbine is bij een zeer lage temperatuur, een −150°Cofminder, dievandewerkendedrukengaseigenschappenafhangt. Degedeeltelijkevloeibaarmakingvanhetuitgebreidegasisnietongewoon.

  Turboexpanders wordt zeer wijd gebruikt als bronnen van koeling in industriële processen zoals de extractie van ethaan en aardgasvloeistoffen (NGLs) van aardgas, de vloeibaarmaking van gassen (zoals zuurstof, stikstof, helium, argon en krypton) [5] [6] en andere processen bij lage temperatuur.

  Turboexpanders momenteel in verrichtingswaaier in grootte van ongeveer 750 W aan ongeveer 7,5 mw (1 PK aan ongeveer 10.000 PK).

   

   

  2.Extracting koolwaterstofvloeistoffen van aardgas

   

  Het ruwe aardgas bestaat hoofdzakelijk uit methaan (ch4), kortste en lichtste hydrocarbonmolecule, evenals diverse hoeveelheden zwaardere koolwaterstofgassen zoals ethaan (C2H6), propaan (C3H8), normaal butaan (n-c 4H10), isobutaan (i-C 4H10), pentaan en zelfs hoog-moleculair. Het ruwe gas bevat ook diverse hoeveelheden zure gassen zoals kooldioxide (Co2), waterstofsulfide (H2S)en thio-alcohol zoals methanethiol (SH CH3)en ethanethiol (C2SHH5).

  Wanneer verwerkt in gebeëindigde bijproducten (zie Aardgasverwerking), worden deze zwaardere koolwaterstoffen collectief bedoeld als NGL (aardgasvloeistoffen). De extractie van NGL impliceert vaak een turboexpander[7] en een distillatiekolom bij lage temperatuur (genoemd een demethanizer) zoals aangetoond in het cijfer. Het inhamgas aan demethanizer wordt eerst gekoeld aan ongeveer −51 °C in een warmtewisselaar (die als koude doos wordt bedoeld), die gedeeltelijk het inhamgas condenseert. Het resulterende gas-liquid mengsel is dan gescheiden in een gasstroom en een vloeibare stroom.

  De vloeibare stroom van de gas-liquid separatorstromen door een klep en ondergaat een throttling uitbreiding van een absolute druk van 62 bar aan 21 verspert (MPa 6,2 tot 2,1), die isenthalpicprocess (d.w.z., een constant-enthalpieproces) is dat in ongeveer het verminderen van de temperatuur van de stroom van −51 °C aan ongeveer −81 °C resulteert aangezien de stroom demethanizer ingaat.

  De gasstroom van de gas-liquid separator gaat turboexpander in, waar het een isentropic uitbreiding van een absolute druk van 62 bar aan 21 ondergaat verspert (MPa 6,2 tot 2,1) die ongeveer de temperatuur van de gasstroom van −51 °C aan ongeveer −91 °C vermindert aangezien het demethanizer om als distillatieterugvloeiing ingaat te dienen.

  De vloeistof van het hoogste dienblad van demethanizer (bij ongeveer −90 °C) wordt verpletterd door de koude doos, waar het aan ongeveer 0 °C aangezien het het inhamgas koelt, wordt verwarmd en dan teruggekeerd naar de lagere sectie van demethanizer. Een andere vloeibare stroom van de lagere sectie van demethanizer (bij ongeveer 2 °C) verpletterd=wordt= door het koude vakje en teruggekeerd naar demethanizer bij ongeveer 12 °C. Inderdaad, verstrekt het inhamgas de hitte die aan „reboil“ de bodem van demethanizer wordt vereist, en turboexpander verwijdert de hitte die wordt vereist om terugvloeiing in de bovenkant van demethanizer te verstrekken.

  Het luchtgasproduct van demethanizer bij ongeveer −90 °C is verwerkt aardgas dat van geschikte kwaliteit voor distributie aan eindgebruikconsumenten door pijpleiding is. Het wordt verpletterd door de koude doos, waar het wordt verwarmd aangezien het het inhamgas koelt. Het wordt dan samengeperst in de gascompressor die door turboexpander wordt gedreven en die verder in een second-stage gascompressor wordt samengeperst die door een elektrische motor wordt gedreven alvorens de distributiepijpleiding in te gaan.

  Het bodemproduct van demethanizer wordt ook verwarmd in de koude doos, aangezien het het inhamgas koelt, alvorens het het systeem als NGL verlaat.

   

  voorwaarde nieuw
  de druk van de expanderinham 0.684mpa
  hulpinhamdruk 0.6mpa
  de druk van de expanderinham 0.2mpa
  hulpafzetdruk 0.87mpa
  schachtmacht 43.5kw
  gewicht 10000kg
  koelwater 16T/h

   

  160L / Min Expander PN10DN250 van Tuobo van de Oliecapaciteit/PN6DN400-de Pijpdiameter van de Inhamafzet

  Contactgegevens
  HANG ZHOU TAI LIAN CRYOGENIC EQUIPMENT CO., LTD.

  Contactpersoon: Mr. Yao junming

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten