Thuis ProductenDe Vervangstukken van de zuurstofinstallatie

38.3KW van de de Expander1.51mpa Inham van Tuobo van de schachtmacht de Druk van de de Druk0.49mpa Afzet

38.3KW van de de Expander1.51mpa Inham van Tuobo van de schachtmacht de Druk van de de Druk0.49mpa Afzet

  • 38.3KW Shaft Power Tuobo Expander 1.51mpa Inlet Pressure 0.49mpa Outlet Pressure
  • 38.3KW Shaft Power Tuobo Expander 1.51mpa Inlet Pressure 0.49mpa Outlet Pressure
 • 38.3KW Shaft Power Tuobo Expander 1.51mpa Inlet Pressure 0.49mpa Outlet Pressure

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: Hangzhou, China
  Merknaam: Tailian
  Certificering: ISO,CE

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1 pc
  Prijs: negotiation
  Verpakking Details: Houten kist
  Levertijd: één maand na betaling
  Betalingscondities: L / C, T / T
  Levering vermogen: 100 stuks per maand
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  de druk van de expanderinham: 1.51mpa hulpinhamdruk: 1.09mpa
  hulpafzetdruk: 1.75mpa Schachtmacht: 43KW
  Gewicht: 10000kg Koelwater: 16T/h
  Voorwaarde: Nieuwe

   

  38.3KW van de de Expander1.51mpa Inham van Tuobo van de schachtmacht de Druk van de de Druk0.49mpa Afzet

   

   

  1.description

   

  Een turboexpander, ook als turbo-expander of uitbreidingsturbine wordt bedoeld, is een centrifugaal of axial-flow turbine, waardoor een hoge drukgas wordt uitgebreid om het werk te veroorzaken dat vaak wordt gebruikt om een compressor of een generator te drijven die.

  Omdat het werk wordt gehaald uit het uitbreidende hoge drukgas, wordt de uitbreiding benaderd door een isentropic proces (d.w.z., constante entropyprocess), en het lagedrukuitlaatgas van de turbine is bij een zeer lage temperatuur, een −150°Cofminder, dievandewerkendedrukengaseigenschappenafhangen. Degedeeltelijkevloeibaarmakingvanhetuitgebreidegasisnietongewoon.

  Turboexpanders wordt zeer wijd gebruikt als bronnen van koeling in industriële processen zoals de extractie van ethaan en aardgasvloeistoffen (NGLs) van aardgas, de vloeibaarmaking van gassen (zoals zuurstof, stikstof, helium, argon en krypton) .and andere processen bij lage temperatuur.

  Turboexpanders momenteel in verrichtingswaaier in grootte van ongeveer 750 W aan ongeveer 7,5 mw (1 PK aan ongeveer 10.000 PK).

   

   

  2.Power terugwinning in vloeibare katalytische cracker

   

  Het verbrandingsrookgas van de katalysatorregenerator van een vloeibare katalytische cracker is bij een temperatuur van ongeveer 715 °C en bij een druk van ongeveer barg 2,4 (240 kPamaat). Zijn gasachtige componenten zijn meestal koolmonoxide (Co), kooldioxide (Co2) en stikstof (N2). Hoewel het rookgas door twee die stadia van cyclonen (binnen de regenerator worden gevestigd) meegevoerde katalysatorboetes heeft moeten verwijderen, bevat het nog sommige overblijvende katalysatorboetes.

  Het cijfer schildert af hoe de macht wordt teruggekregen en door het regeneratorrookgas door een turboexpander te verpletteren gebruikt. Na de rookgasuitgangen wordt de regenerator, het door een secundaire katalysatorseparator verpletterd die die wervelingsbuizen bevatten worden ontworpen om 70-90% van de overblijvende katalysatorboetes te verwijderen. Dit wordt vereist om erosieschade aan turboexpander te verhinderen.

  Zoals aangetoond in het cijfer, verstrekt de uitbreiding van het rookgas door een turboexpander voldoende bevoegdheid om de compressor van de de verbrandingslucht van de regenerator te drijven. De elektro motor-generator in het macht-terugwinning systeem kan elektromacht verbruiken of veroorzaken. Als de uitbreiding van het rookgas genoeg bevoegdheid niet verstrekt om de luchtcompressor te drijven, verstrekt de elektrische motor-generator de nodig extra macht. Als de rookgasuitbreiding meer macht dan nodig verstrekt om de luchtcompressor te drijven, dan zet de elektrische motor-generator de bovenmatige macht in stroom om en voert het naar het elektrosysteem van de raffinaderij uit. De stoomturbine wordt gebruikt om de compressor van de de verbrandingslucht van de regenerator tijdens opstarten van de vloeibare katalytische cracker te drijven tot er voldoende verbrandingsrookgas is om die taak over te nemen.

  Het uitgebreide die rookgas wordt dan verpletterd door een stoom-producerende boiler (als Co-boiler wordt bedoeld), waar de koolmonoxide in het rookgas als brandstof wordt gebrand om stoom voor gebruik in de raffinaderij te verstrekken.

  Het rookgas van de Co-boiler wordt verwerkt door een elektrostatisch neerslagmiddel (ESP) om overblijvende corpusculaire kwestie te verwijderen. Verwijdert IN HET BIJZONDER particulates in de groottewaaier van 2 tot 20 micrometers uit het rookgas.

   

  voorwaarde nieuw
  de druk van de expanderinham 1.51mpa
  hulpinhamdruk 1.09mpa
  de druk van de expanderinham 0.49mpa
  hulpafzetdruk 1.75mpa
  schachtmacht 38.3kw
  gewicht 10000kg
  koelwater 16T/h

   

  38.3KW van de de Expander1.51mpa Inham van Tuobo van de schachtmacht de Druk van de de Druk0.49mpa Afzet

  Contactgegevens
  HANG ZHOU TAI LIAN CRYOGENIC EQUIPMENT CO., LTD.

  Contactpersoon: Mr. Yao junming

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten