Thuis ProductenISO-tankcontainer

ISO verklaarde 40ft de Tank van de LNGopslag HC het Verschepen Container Facultatieve Kleur

ISO verklaarde 40ft de Tank van de LNGopslag HC het Verschepen Container Facultatieve Kleur

  • ISO Certified 40ft Lng Storage Tank HC Shipping Container Optional Color
  • ISO Certified 40ft Lng Storage Tank HC Shipping Container Optional Color
  • ISO Certified 40ft Lng Storage Tank HC Shipping Container Optional Color
 • ISO Certified 40ft Lng Storage Tank HC Shipping Container Optional Color

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: Hangzhou, China
  Merknaam: TAI LIAN
  Certificering: ABS,ISO

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1 set
  Prijs: negotiation
  Verpakking Details: In bulk
  Levertijd: 30working de dagen na ontvingen uw betaling
  Betalingscondities: L / C, T / T
  Levering vermogen: 1000sets per maand
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Toepassing: ISO Materiaal: corten-a
  Capaciteit: 76cbm kleur: Optionele
  Interne Afmeting: 12032X2352X2698mm externe diemnsion: 12032X2352X2385mm
  Voeten: 40FT

   

  DNV-Certificaat 39.90CBM 20ft Container Rode kleur een corten-Materiële Nieuwe Voorwaarde

   

   

  1.introduction

   

  Negentig percent van de globale containervloot bestaat uit „droge vracht“ of „algemeen doel“ containers – zowel van standaard als speciale grootte. En hoewel de lengten van containers van 8 tot 56 voet (2,4 tot 17,1 m) variëren, volgens twee 2012 rapporten van de containertelling[ongeveer zijn 80% van de containers van de wereld of twintig of veertig voet standaardlengtedozen van het droge vrachtontwerp. Deze typische containers zijn rechthoekige, gesloten vakkenmodellen, met deuren aan de ene kant gepast, en die van golf doorstaand staal (worden gemaakt dat algemeen als CorTen wordt bekend) met een plywoodfloor. Hoewel het plooien van het bladmetaal voor de kanten gebruikte en het dak beduidend tot de starheid van de container en het stapelen van sterkte, enkel als in golfijzer of in kartondozen, de golf aërodynamische belemmering van de kantenoorzaak, en tot 10%-brandstofbesparingverlies in weg of spoorwegvervoer bijdraagt, vergeleken bij vlot-opgeruimde bestelwagens. De standaardcontainers zijn 8 voet (2,44 m) breed door 8 voet 6 in (2,59 m) hoog, hoewel het langere „Hoge Kubus“ of „hallo-kubus“ eenheden meten 9 voet 6 duim (2,90 m) is de laatste jaren zeer gemeenschappelijk geworden. Tegen eind 2013, vertegenwoordigde de hoog-kubus 40 voet-containers bijna 50% van de maritieme de containervloot van de wereld, volgens het rapport van de de Containertelling van Drewry.

  Ongeveer zijn 90% van de containers van de wereld of nominale 20 voet (6,1 m) of 40 lange voet (12,2 m), hoewel de Verenigde Staten en Canada ook langere eenheden van 45 voet (13,7 m) gebruiken, 48 voet (14,6 m) en 53 voet (16,15 m). ISO-de containers hebben afgietsels met openingen voor draaislotbevestigingsmiddelen bij elk van de acht hoeken, toestaan grijpend de doos van hierboven, hieronder, of de kant, en zij kunnen tot tien eenheden hoog worden gestapeld. De regionale intermodal containers, zoals de Europese en binnenlandse eenheden van de V.S. nochtans, worden hoofdzakelijk vervoerd per weg en spoor, en kunnen vaak slechts tot drie geladen hoge eenheden worden gestapeld. Hoewel de twee einden vrij stijf zijn, buigen de containers enigszins tijdens vervoer.

  De containercapaciteit wordt vaak uitgedrukt in twintig-voet gelijkwaardige eenheden (TEU, of soms teu). Is een twintig-voet gelijkwaardige eenheid een maatregel van containerized ladingscapaciteit gelijk aan één standaard 20 voet (6,1 m) lange container. Dit is een benaderende maatregel, waarin de hoogte van de doos niet wordt overwogen. Bijvoorbeeld, worden 9 voet 6 in (2,9 m) lange hoog-kubus, evenals 4 voet-3-duim helft-hoogte (1,3 m) 20 voet (6,1 m) containers eveneens geteld als één TEU. Op dezelfde manier worden de buitengewoon lange containers 45 van voet (13,72 m) algemeen aangewezen aangezien twee TEU, geen verschillend dan standaard 40 voeten (12,19 m) eenheden snakken. Twee TEU zijn gelijkwaardig aan één veertig-voet gelijkwaardige eenheid (FEU). In 2014 groeide de globale containervloot aan een volume van 36,6 miljoen TEU, dat op Container Census.Moreover van de Adviseurs van Drewry de Verschepende, in 2014 voor het eerst in geschiedenis wordt gebaseerd 40 voet Hoge kubuscontainers die van de meerderheid van vakjes in de dienst rekenschap worden gegeven, die in TEU.Manufacturing-prijzen voor regelmatig wordt gemeten, zijn de droge vrachtcontainers typisch in de waaier van de $1750-$2000 V.S. per CEU (container gelijkwaardige eenheid), en over 90% van de wereld worden de containers gemaakt in China.The de gemiddelde leeftijd van de globale containervloot een weinig meer dan 5 jaar van eind 1994 aan eind 2009 was, betekenend containers blijf in het verschepen gebruik goed meer dan 10 jaar.

   

   

  2.type

   

  Buiten de standaard, algemeen doelcontainer, bestaan vele variaties voor gebruik met verschillende ladingen. Het prominentst hiervan is gekoelde containers (a.k.a-adelborsten) voor bederfelijke goederen, die omhoog zes percent van de verschepende dozen van de wereld maken. En de tanks in een kader, voor bulkvloeistoffen, vertegenwoordigen nog eens 0,75% van de globale containervloot.

  Hoewel deze variaties niet van standaard zijn, zijn zij meestal ISO-normcontainers –classificeert denorm van ISO 6346 in feiteeenbreedspectrumzeer gedetailleerdvancontainertypes. Ongeachtverschillende grootteopties, zijn de belangrijkste containertypes:

  • De droge bestelwagens voor algemeen gebruik, voor dozen, kartons, gevallen, zakken, balen, pallets, trommels, enz., Speciale binnenlandse lay-outs zijn gekend, zoals:
    • rollen-vloercontainers, voor moeilijk-aan-handvatlading
    • garmentainers, voor het verschepen van kledingstukken op hangers (GOH)
  • Geventileerde containers. Hoofdzakelijk droge bestelwagens, maar of passief of actief geventileerd. Bijvoorbeeld voor biologische producten die ventilatie vereisen
  • Gecontroleerde temperatuur – of geïsoleerd, gekoeld, en/of verwarmde containers, voor bederfelijke goederen
  • Tankcontainers, voor vloeistoffen of gassen. Vaak zijn dit gevaarlijke goederen, en in het geval van gassen kan één verschepende eenheid veelvoudige gasflessen bevatten
  • Bulkcontainers (soms bulktainers), of gesloten modellen met dak-deksels, of hard of zachte open eenheden voor hoogste lading, bijvoorbeeld voor bulkmineralen. Containerized steenkooldragers en „de bak-voeringen“ (containers die voor het efficiënte weg en spoorvervoer van vuilnis van steden aan recycling en stortplaats plaatsen worden ontworpen) worden gebruikt in Europa.
  • Open en open-zijcontainers, bijvoorbeeld voor gemakkelijke lading van zware machines of overmaatse pallets. De kraansystemen kunnen worden gebruikt om kratten te laden en leeg te maken zonder het moeten de container zelf demonteren. De open kanten worden ook gebruikt voor het ventileren van sterke perishables zoals appelen of aardappels.
  • Platform gebaseerde containers zoals:
  • vlak-rek en steuncontainers, voor vaten, trommels, kratten, en om het even welke zware of omvangrijke uit-van-maatlading, zoals machines, half afgewerkte goederen of verwerkt hout. De lege vlak-rekken kunnen of zijdelings in een andere ISO-container worden gestapeld of worden verscheept
  • de opvouwbare containers, die zich van het flushfolding van vlak-rekken aan volledig gesloten ISO en CSC uitstrekken verklaarden eenheden met dak en muren wanneer opgericht.

  De containers voor Zeegebruik hebben een paar verschillende eigenschappen, zoals stootkussenogen, en moeten aan extra sterkte en ontwerpvereisten, normen en certificatie, zoals dnv2.7-1 door Det Norske Veritas en Europese standaarden12079 voldoen: Zeecontainers en Bijbehorende het Opheffen Reeksen.

  Een massa materiaal, zoals generators, is geïnstalleerd in containers van verschillende types om logistiek te vereenvoudigen – zie voor nadere informatie containerized materiaal.

  De wissellaadbakeenheden hebben gewoonlijk dezelfde inrichtingen van de bodemhoek zoals intermodal containers, en hebben vaak het vouwen van benen onder hun kader zodat zij tussen vrachtwagens kunnen worden bewogen zonder een kraan te gebruiken. Nochtans hebben zij vaak niet de hogere hoekmontage van ISO-containers, en zijn niet stapelbaar, noch kunnen zij door het gebruikelijke materiaal zoals bereik-stapelaars of straddle-carriers worden opgeheven en worden behandeld. Zij zijn over het algemeen duurder te verkrijgen.

   

  voorwaarde nieuw
  kleur roptional
  volumn 76cbm
  type 40FT
  interne afmeting 12032X2352X2698mm
  externe dimensie 12032X2352X2385mm
  certificaat ISO
  voeten 40

   

  ISO verklaarde 40ft de Tank van de LNGopslag HC het Verschepen Container Facultatieve Kleur

  Contactgegevens
  HANG ZHOU TAI LIAN CRYOGENIC EQUIPMENT CO., LTD.

  Contactpersoon: Mr. Yao junming

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten